Johanna & Charlie

Valborg

Random Permalink4
Ha en underbar Valborg alla ni, jag själv sitter ensam hemma med Charlie som sover. Jag har städat hela kvällen, det är så jag gör för att fördriva tiden när jag är ensam hemma. 

Nu sitter jag med en kall cider och sitter med tända ljus i varje rum. Lite ensam mys🍓

Gelenaglar

Random Permalink0
Jag har skaffat mig gelénaglar idag, gratis och otroligt fina för att vara "nybörjare". Igår kväll så skrev en tjej på ett forum på Facebook om någon ville ställa upp som nagelmodell och självklart sa jag ja. För det första så hjälper jag ju någon att utbilda sig och för det andra så får jag fräschare naglar. 

Så imorse vid halv nio åkte jag till Täby centrum och mötte upp tre tjejer som skulle vara nagelmodeller. Vi gick upp till Studio Ava och dom började fila och ha sig. Dom tjejerna var under utbildning så vi fick våra naglar gratis, det tackar man ju inte nej till. Jag fick en jätte trevlig tjej som jag klickade ganska bra med. Hon var lätt att prata med vilket jag kände var kul, jag skulle ändå få sitta där med henne från 09.00-15.00. 

Jag blev klar med mina naglar kvart över två så då var det bara att åka och hämta Charlie från dagis. 


Kattungar

Random Permalink1
Dagen har sett ut som igår, jag och Charlie har varit hemma idag också både från skola och från dagis. Charlie har blivit bättre med hostan och har fått sova ut nästan hela dagen så nu har han ork till att gå till dagis. Det känns så taskigt mot honom att lämna honom på dagis när han har legat och hostat hela nätterna. Då får han inte så mycket sömn men jag får hoppas inatt på att hans hosta har lugnat ner sig. 

Annars idag så har vi sovit som galningar båda två. Vi vaknade båda vid åtta på morgonen, då fick han välling i sängen och sen somnade vi båda om till klockan tolva ca. Så vi har sovit för det mesta, jag vet inte varför jag sover så mycket! Jag är så olidiligt trött på mornarna och har verkligen ingen ork under dagarna.. Tråkigt men jag tror min stress ligger bakom det och min dåliga aptit. 

Idag har vi också fått fyra nya kattungar, samma färger som dom andra två kullarna. Två stycken som är orange, en hel svart och en sköldpadda. Dom kom någon gång under eftermiddagen, ingen visste förens vi kollade i en låda som Tingeling(mamman) brukar ligga i. Och där låg hon med fyra ny förlösta bebisar. 
Jag har fått äran att ge namn till sköldpaddan som är en hona. Dom tidigare kullarna har jag fött döpa en hona till Hallie och kullen innan fick det bli en Sture! Nu vet jag inte riktigt men något fint gulligt namn ska hon få! Jag har bra smak på namn👌
Till top