2019

Random / Permalink / 1
Året 2019 har tagit slut och har övergått till ett nytt fantastiskt år och ett nytt årtionde! Helt sjukt vad tiden går fort och hur mycket man hann med under året som gått! Året har inneburit en hel del med positiva händelser som t ex Charlies operation i armbåge och handled! Jag tog körkortet under senhöst!! Alla resor som jag har varit på tillsammans med min sambo men framför allt har jag vuxit som individ! 2019 har gett mig så många prövningar som jag är tacksam för, för jag står här idag och är så otroligt stolt över mig själv att jag står där jag står idag. 
Under året kom även några dåliga besked som satte känslorna i schack.. Min mormor drabbades av bröstcancer.. En fruktansvärd diagnos..♡ Även min farfar har blivit sämre vilket har resulterat i att han har fått flytta till ett ålderdomshem..

När en närstående blir sjuk, mår dåligt eller har de svårt, vet man inte vad man kan göra. Jag är en sån person som vill hjälpa till på alla sätt som går. Jag kan inte stå och titta på utan jag måste hjälpa till, ser jag en möjlighet att kunna hjälpa, då gör jag det! Klarar inte av att stå bredvid och steppa med foten! 

2020 du är välkommen med nya utmaningar & glädje😌


Till top