Johanna & Charlie

Fråga

Frågor & Svar Permalink3

Jo men saken är den att han skriker fast han har fått mat/blöjan bytt och den här killen sover för det mesta, så jag tror nog att det gör ont. 
Läkarna anser att han inte har ont men som sagt så skriker han bara man råkar komma åt benen ungefär. Asså man kan ju ta på benen o så men om man trycker, böjer o så då skriker han. 
Ingen vet när det blir bättre, den ända som kan fixa det snabbast är ju Charlie själv. Hans ben måste ju försöka ställa dig till rätta så jag vet inte.. :( önskar jag visste själv! 

Fråga

Frågor & Svar Permalink1

Ja det är lite spännande bara att det är grymt läskigt.. Mamma livet känns underbart än så länge, det dåliga är ju att jag inte har mycket ork och att jag inte vill ta i för hårt med Charlie. 
Jag övar med amningen, det går sakta men säkert framåt :) 
Han får smärtstillande för han har ont.. Så synd om man när han skriker, blir ju själv ledsen :( 

Fråga

Frågor & Svar Permalink1
Kommer han att kunna gå och röra armarna "normalt" eller annorlunda åtminstone? Ligger han i kuvös eller varför får han inte sova hos dig?

Målet av alla gipsningar o gymnastik är ju för att han ska kunna gå o röra på sig. Bara att det krävs tid o tålamod :) 
Nej han har inte legat i kuvös, han låg i en liten "låda" typ med en värmebädd, men nu ligger han ju i en vanlig bb rullvagn typ. Och han fick inte sova med mig just för att jag låg på vanliga bb och han på en annan för att sjukgymnasterna skulle kunna komma åt honom lättare och lite för att hålla koll på honom. Men nu är han med mig hela nätterna & dagarna :) 


Till top