Johanna & Charlie

Förstoppning?

Random Permalink3
Godmorgon eller vad man ska säga. Charlie har haft utbrott hela morgonen! Skrikit och skrikit att han har börjat gråta och inget hjälper.. Han har fått mat, ny blöja, hud mot hut, lyssnat på mitt hjärta.. Vi tror att det är för maten han får, att han inte tål mjölken eller att han är förstoppad. 

Han tystnade ner i alla fall så båda somnade ute i soffan sen började han igen för ungefär en halvtimme sen och fick verkligen inte tyst på honom så jag tog in honom till badrummet och satte på vattnet för han brukar nämnligen somna till ljudet. Så vi satte oss här inne och nu är han lugn igen o halvsover så då passar jag på att duscha medan han försöker somna härinne :) 

Random Permalink0
Hittade två sovande älsklingar i vardagsrummet [: 
Morfar och lilla Charlie slocknade rejält

P-piller

AMC Permalink2
Charlie vart ju gipsad idag vid nio imorse, men tror ni inte att det förbannade gipset har lossnat! Blir galen på skiten rent utsagt.. 
Han ska på tisdag göra en avgjutning av sitt ena ben som sen ska bli en skena som man kan ta på och av utan att behöva åka till sjukhuset hela tiden. 

Sen va jag även hos barnmorskan vid två där vi pratade om Charlie och om hans syndrom. Hon skrev även ut recept till mig om järnet så jag ska ta järntabletter igen pågrund av mitt låga hb värde. Sen skrev hon även ut p-piller som jag ska börja ta, eftersom att min mjölk i brösten har försvunnit så har jag stor chans att bli gravid igen om jag har sex så jag måste börja ta pillerna så snart som möjligt. 

Nu ligger jag helt död i sängen med Charlie som halv sover. Jag fick inte mycket sömn inatt så jag är helt slut nu. Sjukgymnasterna från Mörby kom även hit idag och pratade om vårdbidrag och så stretchade dom lite på Charlie. Till top