Johanna & Charlie

Tårta hos mormor

Random Permalink2
Nu är vi vakna och pigga efter en rätt så okej natt. Charlie har haft några små hostattacker men inget som jag har vaknat direkt av. Annars så har jag sovit rätt så okej trots att jag somnade vid tre tiden. Men nu är vi båda uppe, relativt tidigt om man jämför med resten av veckan. 

Idag ska vi åka och fira min morfar på hans födelsedag, han fyller 65 år. Lilla morfar då, han är inte så gammal! 
Vi ska även fira morsdag hos mormor tillsammans med resten av oss alla. Blir tårta och lite sådana saker! Charlie ska få mumsa i sig en liten bit, han är trots allt sjuk🙈 
Nej men han får smaka lite och ska få använd skjorta idag tänkte jag. Lite finare, lite bättre❤️


Mys

Random Permalink1
Här ligger Charlie och myser med Twixie, han håller på att somna mitt lilla hjärta❤️ 
Han kunde inte somna inne i rummet så han får ligga ute på soffan framför tvn med mig och alla gosiga kattungar😚

Bada

Random Permalink0
Nu är Charlie äntligen sig lik igen, han leker, pratar, slås och är Charlie! Han har inte hostat så speciellt mycket idag vilket känns skönt. Han har sovit i ca 1,5 timme till halv sex, sent ja, men bättre det så han blir frisk och pigg. Sen efter att han har blivit friskare så får man börja gå in i rutinerna igen. Nu kan jag inte hålla honom vaken i ett x-antal timmar med tanke på att han är sjuk och behöver vila så han har fått vara i sin egna lilla värld. Men jag försöker få i han mat och sömn så ungefär i tid då han brukar äta och sova. 

Charlie är nästan ny äten och sitter just nu i badet och tvättar av allt snor som han har samlat på sig under hakan. Hans näsa rinner ju konstant. Sen har han geggat med maten så han ser lite ofräsch ut så nu sitter han i badet med sina leksaker. Dock så leker han hellre med rakhyveln, utan rakbladen såklart men det är favoriten att hålla i när han är i badkaret. 

Ska strax ta upp honom och säga oss framför tvn och kolla på något program. Jag har köpt hem lite morötter med dip och jag har tänkt att smaska på. Får se om jag äter något men någon enstaka morot ska jag få i mig😏Till top