Johanna & Charlie

Spöregn

Random Permalink0
Skulle gå till Ica med Charlie men självklart så spö regnade det! Fick springa och möta mamma vid bussarna och sen tillbaka till Ica. Köpte en avlång flaska i blå färg med fiskar på. Fick en present till Charlie från mamma, en leksaks orm! :) Kvällen

Random Permalink1
Godmorgon! 
Regnig och kall dag som vanligt.. Så tråkigt väder att jag blir galen, finns inget och göra då förutom att glo på tv. 
Igår kväll va jag faktiskt ute med en vän och min syster Josefine. Charlie va med mamma. Roligt att få komma ut lite, det va andra gången jag va ute så på ett år. Annars har jag varit hemma hos min mamma utan Charlie men nu hade mamma honom en stund så jag kunde få träffa andra! Hade verkligen jätte roligt :) Vi skulle fiska vid Gullsjön men vi hittade inte så vi drog till Skavlöten och fiskade, Josefine va den ända som fiskade och hon fick två fiskar under 15 minuter. 


Och nej, vi drack inte alkohol! Som sagt så har jag inte rört det på två år, så ni behöver inte säga något om det! 
Vi åkte till Statoil iofs och drack Cola, haha japp det va det ända vi drack. 

Josefine drog hem efter kanske en timme men jag va kvar ute nu när jag väl hade barnvakt för någon timme, ville utnyttja det till minsta sekund. Ja, men roligt hade jag som bara den, snackade massa som jag hade missat och allt i mitt huvud fick jag rensa lite på. Va skrattade för det mesta, det behövdes verkligen! 

Kom hem lite efter tolv då Charlie fortfarande sov. Så jag satt ute ett tag och sen la jag mig. 
Charlie va svårt soven.. Han sover så dåligt så det är sjukt! Jobbigt för både honom och för mig. Jag har legat och hållt i hans napp så han inte ska tappa den ur munnen för då vaknar han direkt! Vi gick upp för två timmar sen snart, ligger i badet och ska upp strax och köpa blöjor och dricka lite te med kokos :) 
Ha en underbar lördag mina vänner! 
Charlie just nu 

Dagen

Random Permalink0
Go kväll! 
Kom nyss upp till mamma efter att ha varit nere hos Christopher en stund. Igår hjälpte jag honom med hans nya säng, en loftsäng. Så idag har han packat upp lite mer inne i sitt rum hos sin mamma, hjälpte honom lite, tog mest hand om Charlie. 

Tidigare idag åt jag på nya Madonna här i Gribbylund med mamma och Linnea. Charlie ska alltid pricka in på att vakna när man ska äta vilket är lite jobbigt. Han kan sova hur bra som helst, sen när maten eller något kommer då ska han vakna.. Jag har inte haft något och skriva idag därför jag inte har lagt ut något. 

Ska bada av charlie nu, han är så trött att han gnäller heela tiden. Han sover så dåligt under dagarna och kvällarna.. :( 
Skriver lite senare! 

Finns videos på Charlie på min instagram: Yohannaistheshit 
Till top