Promenad i solen

Random / Permalink / 3
Vilken härlig dag det har varit idag, inga klagomål alls! 
Imorse tog vi sovmorgon och tog en lång frukost med vårsolen som sken in i köket! Efter frukosten fick jag och Charlie en dansfeeling så musiken flödade på högsta volym med all möjlig musik. Vi dansade och sjöng som aldrig förr även om sångrösten inte är den bästa men vi hade en rolig stund trots fågelskrämman som lät! 
 
När feelingen var på sin topp fick jag bara en känsla av att ta en promenad ute i solen. Sagt o gjort dansade vi oss ut i hallen och drog vi på oss ytterkläderna. Vi kom ut till en klarblå himmel med strålande sol så självklart skulle vi unna oss en vårglass som vi skulle äta på väg ner till stranden som ligger precis bakom våran lägenhet. Charlie valde en sandwich och jag tog en magnum strawberry white som är en solklar favorit enligt mig! 
 
Vi gick ner mer stranden här i Hägernäs och möttes utav två ankor som satt i vattnet. Charlie ville ju så gärna sitta så nära som möjligt, eftersom att han satt i vagnen så blev de ju mer eller mindre omöjligt att komma nära men vi fick se dom en stund innan vi gick vidare mot Hägernäs strand. Gick längst vattnet och tillbaka till ankorna igen för att Charlie ville se dom igen så vi svängde tillbaka efter några minuter. På vägen till ankorna hade vi en konversation om att tälta och fiska vilket jag så gärna vill göra i sommar så vi pratade om vad man kunde göra när man tältar. Kan ju säga att han så gärna vill tälta efter att jag sa att man kunde fiska och grilla korv ute i skogen nära vattnet. Han blev så glad och berättade att han ville fiska med R (han som jag dejtar) så lite glad blev man när han blev så glad. 
 
Vi kom iallafall tillbaka till ankorna och satt bokstavligt talat där i ca 30 minuter för att Charlie vägrade åka därifrån. Så fort en utav ankorna närmade sig honom satt han blixtstilla och log så brett med sina prickar i ansiktet.. Så sött!😍 
 
Han ville så gärna sitta kvar med ankorna men jag är så otränad för att sitta på huk i ytterligare en halv timme så vi gick till en annan sida av stranden för att leta efter ankor. Vi hittade inga fler ankor men däremot hittade vi något spännade ute på isen. Jag har googlat fram vad de är för sport och fick fram segla isjakt. Både jag och Charlie stod en stund vid en brygga för att kolla vad de var för vitt som åkte runt. Som tur åkte dom åt vårt håll så vi passade på att tjuvkika på vad som pysslade med. Häftigt men åka på en sån på isen i strålade solsken skulle jag aldrig göra eftersom att isen var sprucken på flera ställen på vattnet och det var stora pölar runtom, så nej nej! 
 
Vi stod där ett tag men gick vidare för att kolla på dom stora båtarna, som ligger borta vid Viggbyholms båtklubb. Charlie blev nyfiken när jag berättade att de stod båtar stora båtar på marken och inte låg i vattnet så vi vandrade dit och passade även på att gå förbi ett stall som ligger precis vid båtklubben. Stod ett tag vid hästarna som stod ute i hagarna och sen vandrade vi hem igen. Klockan blev så pass mycket efter den långa promenaden men fy vad varmt det blev. Jag blev så fruktansvärt varm så jackan och tjocktröjan åkte av. Kan inte förstå varför människorna glodde satan på en när man kom där som om de vore vår inklusive en tröja full med bananer.. Well I like bananas🍌🍌 
 
Dagen slutade med middag och korsord för min del. Charlie åt lite mat men kunde inte riktigt få i sig en måltod men de lilla han åt verkade mätta hans lilla mage.
 
 
Till top