#1 - - Anonym:

Ska du lämna din nyopererade son för en resa till skitiga Turkiet? Fyfan

#2 - - Ruth :

Klart du ska ha semester! Charlie har en pappa också som är VÅRDnadshavare. Tänkte på kommentaren ovanför från någon anonym jävel. Lol.

#3 - - Jennifer :

Ärligt talat så förstår jag inte heller hur man kan vilja lämna sitt nyopererade barn för att åka utomlands och njuta... Självklart ska man få egentid som förälder och självklart ska man kunna åka utomlands, men jag personligen hade nog inte klarat av att göra det med ett nyopererat barn kvar hemma... Men alla är vi olika!

#4 - - Anonym:

Du förtjänar den resan!!!! Njut ❤️

#5 - - Ruth :

Få förstår hur det är att ha barn som har andra behov. Snälla någon, att Charlie är nyopererad har hänt förut, det är knappast första gången. Han har nog knappt behov av alvedon då hon väl for till Turkiet. När ska johanna annars få lite semester? Det är ju alltid något med ett barn med mer behov av sjukvård än andra. Är det inte skenor så kan det vara sjukgymnasten eller vafan som helst. Sen är det väl ändå c:s vecka? Vad mer hade hon kunnat göra i Sverige än kanske hälsa på en eftermiddag? Nä skärpning. De har delad vårdnad.

#6 - - Anonym:

Gud vad jag gillar att alla påpekar delad vårdnad. En fråga bara eftersom hon skrivit ex antal gånget att hon ångrar att hon skrev på papper om delas vårdnad hur kul tror ni det är för honom som pappa att bara höra negativa saker om honom och att hon kränker ned honom som pappa. Alla här ska ta de hon skriver om honom med en nypa salt för allt stämmer inte.

#7 - - Anonym:

Det roliga är att Johanna knappt kan vara ifrån Charlie när han är hos hans pappa. Hon bryter ju ihop så fort Charlie åker iväg på "pappa-vecka".
Tycker det är lite konstigt att Johanna klarar av att åka till Turkiet när Charlie är ny opererad?

Och allt Johanna skriver här på bloggen ska man verkligen ta med en nypa salt, då allt inte riktigt stämmer med verkligheten.

#8 - - Anonym:

Herregud låt henne vara!! Förstår inte varför folk ska lägga så mycket energi på andras liv hela jävla tiden! Tror hon vet så mycket bättre, än ni, om hennes egna sons behov. Så stfu. Så trött på folk som ska lägga sig i nåt dom inte har med o göra jämt.
Håll huvudet högt Johanna, dom vill bara sänka dig men du är en jätte bra mamma, kom alltid ihåg det!
/Från en annan ung mamma :)

#9 - - Anonym:

Ehm, vi låter ju Johanna vara men just nu försöker vi får lite klarhet i varför hon lämnar sitt barn.

#10 - - Anonym:

Jaha så EHM, uppenbarligen låter ni inte henne vara. (Läs kommentarerna en gång till) och om du är smart nog, så borde du fatta vad jag menar. Lämnar sitt barn? Ni får det ju för i helvete o låta som hon flyttat till ett annat land o lämnat honom för gott. Hon är på semester, BIG DIFFERENS. ''just nu försöker vi få lite klarhet varför hon lämnar sitt barn'' skriver du. Och vilka är vi? Hennes läsare eller familj o släkt eller bara sånna där äckligt nyfikna skvallerkärringar? Jag känner personligen inte Johanna men har följt hennes blogg länge och får uppfattningen om att hon är en super bra mamma! Ja hennes son har opererat sig, men han har ju en pappa med eller hur, hon skiter inte i sin son, det ser man tydligt i hennes texter hur mycket hon älskar honom. Återigen, låt henne vara.

#11 - - Anonym:

Och en sak till, ni vet att IP adressen alltid syns i kommentarerna på bloggen? har själv en blogg och har blandat in polisen när folk har skrivit lite väl fula saker, det kallas förtal. Dom fick reda på direkt vem personen var, genom IP adressen.

#12 - - Anonym:

Haha, ja om Johanna vill blanda in polisen så får hon gärna göra det. :)

#13 - - Anonym:

Vad exakt är det som är kul med det? vet inte hur gammal du är, men gissar på att du är såpass gammal att växa ifrån det där fjortis beteendet. Skrev aldrig att hon skulle blanda in polisen, skrev att jag personligen hade gjort det.

#14 - - Josefine:

Alla fega anonyma jävlar, låt Johanna vara. Charlie har opererats och Johanna åker på semester, vem bryr sig? Charlie har sin pappa här, mig (moster) och massa fler från familjen. Att Johanna tar semester är jätte bra för henne då hon nästan aldrig är iväg. Christopher skulle också kunna åka iväg inte fan skulle han vara en dålig pappa för de? Lägg er inte i bara, sköt ert egna liv så kommer ni må bättre än att sitta och klaga på andras bara för att ni har ett tragiskt liv.

#15 - - Madde:

Är det PAPPAVECKA så får väl Johanna göra precis vad hon vill??? Att folk alltid ska lägga sig i. Charlie har en pappa, har ni glömt det?

#16 - - Ruth :

Igen.. till den anonyma... ja hon lär ju faktiskt sakna Charlie lika mycket hemma som i Turkiet. "Hur kan hon lämna"... idioti.

#17 - - Anonym:

Småtjejer som tror dom vet bättre för dom hållt i syrrans bebis en gång. Han har opererat foten inte fått en hjärttransplantation. Som skrivet tidigare kommer han knappt behöva alvedon. Känner inte Johanna men tycker hon är helt enastående mamma som verkligen förtjänar semester och inte blir en sämre mamma för det /också en funkismamma

Till top